MARČEVSKI VINYASA BRUNCH
Joga & Brunch – MAREC 2024
Medgeneracijski center VEZENINE BLED
Kreativni vinyasa flow z vodenjem Tine Božič. Praksa je bila primerna za vsakogar.
Zatem pa smo z vadečimi pokramljale ob Brunch – u kjer sem pripravila veganske in brezglutenske jedi. Vedno pravim: “Če se prehranjuješ vegansko in brez glutena, še ne pomeni, da ješ le korenje, saj je tovrstna kuhinja tako zelo zanimiva, barvita in ustvarjalna.”
Tisti, ki že poznate moji knjigi veste o čem govorim
Vse udeleženke dogodka so prejele posebno darilo: mojo novo nastalo E-knjigo FODMAP za vse s sindromom razdražljivega črevesja (že objavljena na tej spletni strani – zavihek: naroči knjigo.
Prekrasno je bilo.
VEGANSKO DRUŽENJE ZA SLADOKUSCE
Tečaj veganske & brezglutenske kuhinje
Enostavni recepti za pripravo okusnih in barvitih jedi tudi doma.
Delavnice so potekale v Miele Experience Centru v Ljubljani in Mariboru pod mojim vodstvom, na dogodku smo jedi pripravili in pojedli, nekaj je bilo tudi za ToGo.
Na dogodku je bil tudi možen nakup obeh knjig.
Spremljaj me in obveščen/a boš tudi o novih terminih tečajev – dogodkov.
V oddaji KLEPET OB KAVI
Pripravila sem sladico, ki je polna OMEGA 3.
Kje vse je prisoten Omega 3, pa izveš v oddaji.
Vabim te, da si posnetek pogledaš.
Preprosta priprava in brez peke, idealno kajne?
Recept pa je tudi v knjigi.
v reviji POMAGAJ SI SAM
Intervju z menoj, kjer sva se z novinarko Renato Ucman dotaknili moje zgodbe, dodala pa sem še 5 receptov iz mojega nabora.
maj 2023
… uživaj v branju in ustvarjanju v kuhinji.
Vir: revija Pomagaj si sam
ČLANEK v časopisu – VEČER
19. februar 2023
Kaj smo ustvarjali v Miele Experience centru …
ČLANEK v časopisu
V decemberski številki Slovenskih novic
- december 2021
ČLANEK v reviji – Dober tek
V praznični decemberski številki 2021